Не дивлячись на те, що офіційної реєстрації кандидатів ще не було, в місті вже розпочали поширювати матеріали з чорним піаром одразу на двох ймовірних претендентів на посаду мера.

Сьогодні по місту розклеїли плакати на стовбах пародію на лозунг одного з ймовірних кандитдатів Ігоря Пожидаєва «Запорожью нужен другой порядок!» з написом: «Это донецкий порядок». Цікаво, що постери зроблені в стилі тексту, схожого на стиль партії Блоку Петра Порошенка «Солідарність». Наразі ще невідомо від якої саме партії буде висуватись кандидат.

pojydaev

Днями негатив пролився і ще на одного ймовірного кандидата Миколу Фролова (діючий народний депутат, від Блоку Петра Порошенка «Солідарність»). Невідомі в мережі «Фейсбук» створили сторінку «Жити по-новому с Миколою Фроловим». На цьому ресурсі запустили акцію «Постав питання Фролову» і розміщують постери з гострими питаннями негативного характеру: «Як йому працювалось начальником штабу Януковича в 20014 році?» тощо. Також тут стверджують про бездіяльність Фролова, та закликають приходити на зустріч з ним і вимагати правдивих відповідей.

zaporizh 11 09

За коментарями звертайтесь:
Дмитро Арабаджиєв
Координатор виборчих програм
у Запорізькій області
380667404236
Катерина Коротченко,
Прес-секретар
380505006577
 
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.