У Дніпровському районі міста Херсон на виборчій дільниці № 21627, що знаходиться на вулиці Старостіна, один з виборців намагався сфотографувати свій бюлетень у кабінці для голосування.
 
Як повідомляють спостерігачі ОПОРИ, члени ДВК почули, як молодий хлопець скористався мобільним телефоном для фотографування свого бюлетеня, та побачили спалах.
 
Коли спостерігачі та члени ДВК намагалися завадити процесу, хлопець заявив, що «фотографує, бо так хоче». Було запрошено представника МВС, який на виході з дільниці затримав особу.
 
Через кілька хвилин до приміщення для голосування під’`їхав автомобіль, з якого вийшло кілька молодиків та старший чоловік. Він підійшов до міліціонера, штовхнув його, і сказав «Я батько!», після цього почалася коротка бійка між міліціонером, членом комісії та молодиками.
 
В результаті молодики поїхали геть, а міліціонер відмовився будь-що пояснювати. Як повідомляють спостерігачі ОПОРИ, подібні випадки ставалися на різних дільницях.
 
Співробітникам СБУ, які прибули на місце інциденту, не вдалося встановити особи порушників, адже всі вони зникли з місця події.
 
За детальнішою інформацією звертайтеся до координатора кампанії громадського спостереження за виборами ГМ ОПОРА у Херсонській області
Родіон Банар
Тел.: 063 628 67 91