22 жовтня у селі Леськи Черкаського району відбулась зустріч мешканців села з робочою групою Черкаської райдержадміністрації з питань соціально-економічного розвитку. Як стало відомо спостерігачам Громадянської мережі ОПОРА, під час цієї зустрічі у сільського голови Василя Олексенка виник конфлікт з першим заступником голови Черкаської РДА Михайлом Скляровим.

«При обговоренні організаційних моментів проведення зустрічі, я запропонував Михайлу Склярову представити його громаді села. Він категорично відмовився. Коли я почав пояснювати, що сільська рада організувала цю зустріч, що люди мені довіряють, то Скляров мені відповів: «Навіть якщо вас знову і виберуть, то ми вас знімемо!» - переказує прикрий інцидент Василь Олексенко.

Сільський голова вважає, що тільки громада села вправі вирішувати, кого обирати і кого знімати, а виконавча влада, в тому числі Черкаська райдержадміністрація, не має права втручатися у вибір людей.

За детальнішою інформацією звертайтеся до координатора кампанії громадського спостереження за виборами ГМ ОПОРА Черкаської  області

Микола Макуха
Тел.: 063 628 67 81
[email protected]