Члени дільничної виборчої комісії № 681943, що у с. Самчики Старокостянтинівського району, не з'явилися до ТВК для здачі протоколів про підрахунок голосів. Зв'€™язку з комісією немає. Про це спостерігач ОПОРИ дізналася від голови Старокостянтинівської РВК. Підтвердив інформацію заступник начальника Старокостянтинівського РВ УМВС О. В. Герасимчук.

Члени дільничної виборчої комісії № 681943, що у с. Самчики Старокостянтинівського району, не з'€™явилися до ТВК для здачі протоколів про підрахунок голосів. Зв'язку з комісією немає. Про це спостерігач ОПОРИ дізналася від голови Старокостянтинівської РВК. Підтвердив інформацію заступник начальника Старокостянтинівського РВ УМВС О. В. Герасимчук.

Близько 9.00 ТВК повідомила про цей факт у міліцію. Наразі правоохоронці виїхали на дільницю для з'ясування усіх обставин.

 
(#вибори2015 #elect_ua #opora #опора)
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ - це сфера діяльності мережі, спрямована на об'€™єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибориû для Android.