Громадські спостерігачі ОПОРИ спростовують інформацію, яка з’явилась в мас-медіа  про те, що вибори в м. Лисичанськ були визнані недійсними.

Як повідомляє громадський спостерігач ОПОРИ Тетяна Плясунова, яка спостерігає за виборами в м. Лисичанськ: «Питання щодо визнання виборів недійсними навіть не розглядалося членами виборчої комісії вночі. Згідно попередніх результатів, вибори на усіх виборчих дільницях буде визнано дійсними.»

Наталія Кравченко, голова Лисичанської місцевої виборчої комісії повідомила, що жодних причин визнавати вибори недійсними у комісії не було. Жодних пропозицій з боку членів комісії щодо визнання виборів  не дійсними під час засідання теж не було. Згідно попередніх результатів, перемогу в першому турі отримає в м. Лисичанськ Сергій Шилин, кандидат на посаду міського голови Лисичанська від партії «Опозиційний блок», який набирає 52 % голосів.» - повідомила голова тервиборчкому.

 
(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.