Кандидат у депутати міської ради від  партії «Громадянська позиція» Станіслав Скалозуб зафіксував незаконну агітацію у день виборів за кандидата на посаду міського голови (само висування) Володимира Буряка у Бородинському районі Запоріжжя.

Він зустрів жінку, яка представилась агітатором та робила обхід по приватному сектору району.  Вона надала листівку з текстом–інструкцією розмови агітаторів з виборцями.

25 10 Burjak

Довготерміновий спостерігач ОПОРИ виїхав на місце події та отримав відео від кандидата, та зафіксував факт порушення.   В результаті приїхав наряд міліції, жінку відпустили, а Станіслав Скалозуб дає пояснення у міліції.

За коментарями звертайтеся:
Дмитро Арабаджиєв
Координатор виборчих програм
у Запорізькій області
380667404236
Катерина Коротченко,
Прес-секретар
380505006577
(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android.