У смт. Борівське м. Сєверодонецьк була припинена робота дільничної виборчої комісії №441208 на 45 хвилин з 14:15 до 15:00 у зв’язку з тим, що до комісії зателефонували невідомі та повідомили про мінування будівлі, де знаходиться дільнична комісія. Після приїзду та перевірки цього факту правоохоронцями, вибухівка не була знайдена і цей виклик був визнаний хибним. Голосування на виборчій дільниці продовжилось у штатному режимі.

Урядов Олександр, голова Сєверодонецької міської виборчої комісії повідомив, що до цього повідомлення про мінування жодних погроз членам ДВК не було і повідомлення про  мінування не вплинуло на хід голосування. 

 

 
(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.