У м. Рубіжне Луганської області, була зроблена помилка у прізвищі кандидата у депутати Рубіжанської міської ради від “Опозиційного блоку”.

У прізвищі цього кандидата, який балотується по округу №19 м. Рубіжного, замість прізвища Сидоренкова у бюлетені було написано Сидоренко.

“На моїй дільниці №441080 у моєму прізвищі була зроблена помилка, я поставила до відома дільничну виборчу комісію та сьогодні плануємо подати позовну заяву до суду”, - прокоментувала цю ситуацію кандидат в депутати до Рубіжанської міської ради Любов Сидоренкова.

Зі свого боку Рубіжанська міська виборча комісія вирішила дочекатись рішення суду з цього приводу.

«Ми не вправі встановлювати юридичну значимість помилки у бюлетенях, ми знаємо що кандидат у прізвищі якого була зроблена помилка, планує подати до суду і наша комісія вирішила чекати саме рішення суду”, - заявив голова Рубіжанської міської виборчої комісії Микола Єрьомін.

 
(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.