25 жовтня, в день виборів, коли заборонена будь-яка агітація, з символікою політичної  партії «Соціалісти» розклеєно вулицями  міста Мелітополь  та приходять смски із закликом голосувати  «Соціалістів».

Зокрема, по вул. К. Маркса, вул. Артема, вул. Свердлова та вул. Кірова,  листівки з антипіаром проти політичних партій «Опозиційний блок» та БПП «Солідарність».

socialisty antipiar 251015

Варто зазначити, що на матеріалі немає жодних вихідних даних: ні замовника, ні кількості примірників.

Також сьогодні о 9.00 спостерігач «ОПОРИ» отримала sms–повідомлення, у якому  вказано: «Твой голос важен! Приди на выборы! Голосуй за № 3 горсовет СОЦИАЛИСТЫ!».

socialisty sms 25.10.15

За коментарями звертайтеся:
Дмитро Арабаджиєв
Координатор виборчих програм
у Запорізькій області
380667404236
Катерина Коротченко,
Прес-секретар
380505006577
 
(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android.