Люди з бейджами біля дільниць у Комунарському районі міста зустрічають тих, хто вже проголосував, і ставлять галочки навпроти їхніх прізвищ. Спостерігач ОПОРИ викликав правоохоронні органи та склав акт про порушення.

За словами короткотермінового спостерігача Громадянської мережі ОПОРА, люди з бейджами, на яких написано «Моє родинне коло» стоять і відзначають в своїх списках виборців, які прийшли проголосувати.  Спостерігач викликав наряд міліції і склав акт про порушення.

Коли Громадянська мережа ОПОРА звернулася до представників цієї організації, вони відповіли, що відзначають своїх родичів у списках, бо турбуються, щоб вони прийшли й проголосували.

За коментарями звертайтеся:
 
Дмитро Арабаджиєв
Координатор виборчих програм
у Запорізькій області
380667404236
Катерина Коротченко,
Прес-секретар
380505006577
 
(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android.