Ввечері, 25 червня 2015 р. було виявлено, що частина бюлетенів по виборах  до Марківської районної ради було надруковано з помилками. 

Зокрема, на окрузі № 26 (виборчі дільниці № 440238 та № 440239 в сел. Веселе Марківського району)  було надруковано 462 бюлетені по виборах до Марківської районної ради, де вказано, що кандидат в депутати Марківської районної ради від партії «Батьківщина» Григоренко Сергій Олександрович, нібито був висунутий від партії Блок Петра Порошенко «Солідарність».

Як повідомила голова Марківського осередку політичної партії «Батьківщина» Світлана Вольвак : «Ми ще з 23 жовтня 2015 р. підозрювали, що це могло статися, оскільки  коли було надруковано списки всіх кандидатів 23 жовтня 2015 р. в газеті «Вісті Марківщини», то там не було в списку політичної партії «Батьківщина» Сергія Григоренка по ВО № 26. МИ повідомили про це комісію, але нас тоді запевнили, що ця помилка буде виправлена   і в бюлетенях все буде правильно. Але згодом виявилось, що в бюлетенях теж була помилка.  Мені не ясно, як вони взагалі передруковували ці бюлетені, оскільки відповідальний за друк повинен був провести  комісійне знищення кліше відразу після друку бюлетеней.».

Голова Марківської районної ТВК Вєра Міхальцова розповіла, що комісія виявила 24 жовтня ввечері помилки в бюлетенях по виборах до районної ради по ВО № 26 І ми прийняли рішення передруковувати бюлетені. Друк нових бюлетеней відбувався приблизно з 02 ночі по 05 ранку 25 жовтня. Перші бюлетені Ми друкували в м. Лисичанськ і кліше після їх друку було знищено. Коли виявили помилки, то передруковували бюлетені в типографії в м. Северодонецьк і вночі виготовили нове кліше про що є відповідний акт і документи, яке теж було знищено після друку нових 462 бюлетеней. Зараз на дільниці доставлено вже нові бюлетені без помилок. Голосування розпочалося вчасно.»

(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.