Уже майже як тиждень Чернігів може знайти інформацію про офіційних кандидатів на посаду Чернігівського міського голови у відкритому доступі. Значна кількість претендентів висловили бажання позмагатися за можливість очолити місто. За спостереженням мережі ОПОРА, технічність деяких з них можна прослідкувати в цілеспрямованій роботі проти конкретного опонента.

Діяльність Сергія Куценка, кандидата на посаду мера Чернігова, стала помітною вже після офіційної реєстрації. Однак сама тактика проведення агітаційної кампанії останнього викликає багато питань. Так, участь у передвиборчій гонитві згаданого кандидата, в основному, зводиться до контрагітації проти кандидата на мерське крісло Владислава Атрошенка.

Відповідно сьогодні, 6 жовтня, Сергій Куценко організував акцію-мітинг під лозунгом «СТОП ДЕРЕБАН» біля торгівельного комплексу «Дитячий світ». Акція налічувала близько трьох десятків протестувальників з плакатами, які скандували відповідні лозунги під гуркіт стуку по відрах.

Mityng 2

Mityng 3

За словами організатора акції, такими діями він намагається звернути увагу громадян на незаконні дії ще одного кандидата на посаду міського голови та чинного народного депутата України Владислава Атрошенка. Адже, на його думку, він протиправно приватизував торговий комплекс «Дитячий Світ» та у минулому ринок «Нива».

Цього ж дня в мережі Інтернет з’явилось відео зі зверненням Сергія Куценка до виборців, яке містить ознаки «чорного піару» по відношенню до пана Атрошенка.

Громадянська мережа ОПОРА вже повідомляла про використання паном Куценком брудних технологій проти Владислава Атрошенка.

 

За коментарями звертайтеся:
Євген Романенко
координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
в Чернігівській області
068 386 60 54
 
(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.