Подія трапилася вночі 5 жовтня. Хтось підпалив намет, який належить партії «Об’єднання «Самопоміч»  та встановлений поблизу будівлі Управління соціального захисту населення Сумської міської ради.

Як повідомили ОПОРІ в центрі зв’язків з громадськістю Управління міністерства внутрішніх справ України в Сумської області, заява про підпал намету в міліцію надійшла о 9.25 ранку 5 жовтня. Заява зареєстрована, проводиться перевірка.

В коментарі ОПОРІ керівник міської організації партії «Об’єднання «Самопоміч» Олександр Зіменко повідомив, що намет встановлений вже давно, агітації в ньому не ведеться, а волонтери допомагають людям оформити документи на отримання субсидії, а також проводять опитування в рамках проекту «Зупини корупціонера».

- Хоча в наметі агітація не велася, але я пов’язую цей інцидент із виборами. Трохи більше тижня тому хтось ножем порізав цей намет, якраз у місці розміщення логотипу, а тепер ось підпал, - заявив Олександр Зіменко.

За коментарями звертайтеся:

Ірина Стегній,

прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області

+380663055190,[email protected]

Олександр Хоруженко

координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області

+380509120278

Моніторинг парламенту | Веб-сайт|Фейсбук | Твіттер

(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства черезефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.