Через низку невідповідностей у поданих кандидатами документах, територіальні виборчі комісії на Івано-Франківщині, за підрахунками ОПОРИ, не зареєстрували кандидатами у місцеві ради 46 осіб.

Івано-Франківській міській організації  Української Галицької партії Івано-Франківська міська ТВК відмовила у реєстрації трьох кандидатів через неповний пакет поданих документів. Зокрема, бракувало заяв та декларацій про доходи.

Івано-Франківська обласна виборча комісія не зареєструвала 5 кандидатів до обласної ради від Народного Руху Україничерез відсутність декларацій про доходи і фотографій.

У Коломиї міська ТВК не зареєструвала сімох кандидатів від Блоку Петра Порошенка «Солідарність», оскільки було виявлено розбіжності між виборчим списком та фактично поданими документами по кандидатах у депутати.

Богородчанській районній ТВК довелося відмовити у реєстрації цілого виборчого списку кандидатів в депутати Богородчанської районної ради (29 осіб) від Народного Руху України. Причиною стала невідповідність підписів на поданих документах. За інформацією ОПОРИ, Народний Рух України оскаржує дане рішення Богородчанської ТВК у суді.

Тисменицька районна виборча комісія відмовила у реєстрації кандидатами у депутати Тисменицької районної ради одному представникуБлоку Петра Порошенка «Солідарність» та одному представнику «Об’єднання «Самопоміч»через відсутність повного пакету документів, передбачених процедурою реєстрації.

(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
 

За коментарями звертайтеся:

email: [email protected]


Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.