Голова Кіровоградської обласної організації «Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Олександр Чорноіваненко під час «церемонії висунення кандидата на посаду міського голови» (так вказано в запрошенні на захід) підтримав кандидата від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Андрія Райковича.

 

23 та 24 вересня у Кіровограді відбулися конференції міських організацій партій «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» та «Блок Петра Порошенка «Солідарність» по висуненню кандидатів до місцевих рад. На конференції «Блоку Петра Порошенка «Солідарність»було висунуто кандидатом на міського голову Андрія Райковича. На конференції партії ВО «Батьківщина» кандидата на міського голову висунуто не було.

25 вересня в Кіровоградській обласній філармонії відбулися урочистості, під час яких презентували кандидата на посаду міського голови Андрія Райковича. Тут же виступив Олександр Чорноіваненко  і від імені політичної партії «Батьківщина» заявив, що підтримує Андрія Райковича на міського голову Кіровограда.

0 foto 25.09.15 Kirov batkivsh mer 1

 

0 foto 25.09.15 Kirov batkivsh mer 2

Нагадаємо, що відповідно доч. 1 ст. 35 ЗУ «Про місцеві вибори» 21 вересня, за тридцять чотири дні до дня голосування, стартував процес висування кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови.

За коментарями звертайтеся:
координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Кіровоградській області Патруль Євгеній,: +380994263118
(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
 
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.