Хмельницький готується до проведення у місті 23-27 вересня Днів сталої енергії. Це буде низка заходів, об’єднаних загальною метою популяризації ідей енергоефективності та енергозбереження.

У підготовці та проведенні Днів сталої енергії брали участь представники міської влади та самоврядування, а також громадські організації. Зокрема, у цих процесах активно задіяна Громадянська мережа ОПОРА, активісти якої проводитимуть тренінг з енергозбереження та енергоефективності для керівників місцевих ОСББ. Тренінг відбудеться 25 вересня у сесійній залі Міської ради.

«Для нас важливо, щоб принципи енергоефективності та енергозбереження входили у життя якомога більшої кількості людей. Саме тому ми завжди намагаємось брати активну участь в святкуваннях Днів сталої енергії в Україні. Так, у Хмельницьку, окрім тренінгу, ОПОРА проведе ще й вуличну акцію, під час якої ми роздаватимемо хмельничанам буклети, в яких йдеться про методи економії тепла та електроенергії у власному житлі», – сказала місцевий координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник.

Крім того, святкування включатиме в себе багато інших заходів, які, безперечно, зможуть зацікавити як дорослих, так і маленьких хмельничан, а саме велопробіг та дитячі велозмагання, майстер-клас з розпису еко-торб, покази фільмів, мультипликацій та роликів на тему екології та енергозбереження, гру «Брейнринг», дискусії, відкриті уроки, безліч конкурсів та інші цікаві події.

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел.: +38 050 931 42 22