Міський голова міста Васильків Сергій Сабов і далі використовує офіційний веб-портал Васильківської міської ради як плацдарм для особистих політичних заяв.

27 серпня 2015 року на веб-порталі Васильківської міської ради була оприлюднена «Заява Васильківського міського голови щодо виходу з партії «УДАР», в якій Сергій Сабов для «шановних друзів та однодумців» розповідає, що партія «УДАР» припиняє своє існування і зливається з партією «Солідарність». Саме таким способом Васильківській міський голова вирішив розповісти, чому він виходить з лав партії «УДАР» і «прийняв рішення не брати участь у створенні нового політично-фінансового об’єднання, яке не відповідає європейському баченню подальшого розвитку місцевих громад та відродження України».

27 08 Vasylkiv

Громадянська мережа ОПОРА уже фіксувала використання Сабовим офіційного веб-порталу, що утримується за кошти з місцевого бюджету, для досягнення особистих політичних цілей.

Нагадаємо, що у минулому звернені Сергій Сабов брав на себе «відповідальність врахувати побажання громади і включити висунутих нею людей до списку кандидатів до міської ради, яких буде підтримувати партія «УДАР» та партії парламентської коаліції».

Громадянська мережа ОПОРА закликає органи державної влади та органи місцевого самоврядування не зловживати службовим становищем та дотримуватися принципу рівних можливостей.

За коментарями звертайтесь:
Аліна Брезіцька,
координатор виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА
у Київській області
063 685 95 28
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
 

Facebook:https://www.facebook.com/cn.opora

Twitter:https://twitter.com/opora(@opora)