Сьогодні представники Українського об’єднання патріотів “УКРОП” заявили про створення найближчим часом місцевих осередків партій у всіх районах Львівської області. За словами Ігора Телішевського найбільше серед представників партії буде представників середнього бізнесу, «які стомилися носити гроші у провладні кабінети». До партій, за його словами, перейдуть представники місцевих організацій інших політичних партій, таких як «Фронт Змін», «Батьківщина», «УДАР» і «Свобода».

Колишній член «Свободи», а тепер член новоствореної депутатської групи «УКРОП» Андрій Хомицький розчарувався у політичній силі, з якою прийшов до ради. «Найбільша місцева фракція («Свобода» - ОПОРА) часто домовляється, вирішує власні питання», - розповів депутат Львівської міської ради. Тому, на цих виборах він прийняв для себе рішення приєднатися до іншої партії.

На прес-конференції також піднімалося питання благодійності, завдяки якій партія стала популярною на виборах у Чернігові. Укропівці заявили, що благодійна діяльність фонду «УКРОП» була, є і буде. «Я їжджу по всіх областях і здійснюю благодійну допомогу. Сьогодні у нас в планах відвідини військового шпиталю,» - пояснив представник партії, народний депутат Віталій Купрій.

Наразі партійці не готові говорити про плани розвитку міста й області. Про детальну програму партії та списки осіб, які балотуватимуться на місцевому рівні буде оголошено в кінці вересня, адже лише 12 вересня відбудеться всеукраїнський з’їзді партії.

Детальніше:
Ірина Швець, Громадянська мережа ОПОРА у Львові - 063 628 68 40.

 

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.