20 серпня на базі Чернігівського обласного центру служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено інформаційний захід «Енергозбереження – прості кроки, великі можливості» для прийомних батьків.

20150820 160026

 

Переважна більшість учасників заходу – мешканці приватних будинків, і вже знають про існування програми Державної підтримки термомодернізації. Тому їх цікавило, що потрібно, аби прийняти участь у цій програмі, та де можна отримати детальнішу інформацію.

Місцевий координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА розповіла майбутнім батькам, як раціонально використовувати енергоресурси та як краще привчати до цього дітей.

«Люди, які прийняли рішення про всиновлення, – відповідальні, та мають бажання розширювати коло своїх знань для того, щоб в подальшому передати ці знання дітям», – прокоментувала зустріч координатор.

Всі учасники отримали інформаційні матеріали «10 порад, як зберегти тепло у вашій оселі» та постер з порадами щодо збереження води, газу та світла у помешканні, підготовані в рамках Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».