19 серпня у Херсоні активісти Громадянської мережі ОПОРА провели інформаційну зустріч на тему «Енергоощадні технології – на варті економії!» для групи піротехнічних робіт Аварійно Рятувального Загону Спеціального Призначення Головного Управління ДСНС України в Херсонській області.

20-08-15-01

 

Місцевий координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА Аелітта Олійник дала учасникам заходу найпростіші поради, які допоможуть досягнути істотної економії бюджету як на робочому місті, так і вдома.

Присутні дізналися багато корисної інформації, зокрема про те, що енергоощадні світлодіодні лампи окупляться дуже швидко, адже на 12Вт така лампа видає стільки ж світла, скільки лампа розжарювання на 60 Вт. До того ж, змінювати енергозберігаючі лампи можна набагато рідше, ніж звичайні – приблизно раз на 3 роки.

Під час бесіди також пролунало чимало корисних порад щодо засобів користування побутовою технікою, завдяки яким можливо в певній мірі зменшити енерговитрати.

«Наша організація вважає дуже важливим завданням донесення ідей заощадження енергоресурсів до громадян, зокрема, до працівників державних організацій. Тому що це сприяє, в свою чергу, зменшенню витрат, бюджетній економії», – зазначила Аелітта Олійник.

Наприкінці зустрічі, яка відбулася за підтримки Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», присутні отримали буклети «10 порад, як зберегти тепло у вашій оселі».

 

За коментарями звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аелітта Олійник
тел: +38 050 931 42 22