Громадянська мережа ОПОРА продовжує інформаційну кампанію щодо енергозбереження у Павлограді. Цього разу 19 червня представники ОПОРИ організували зустріч із дітьми, які відпочивають та навчаються у пришкільному таборі «Неунывайка» (що проводиться на базі загальноосвітньої школи № 3).

Учасники розважально-пізнавальної програми від ОПОРИ, а саме учні з першого по п’ятий класи, переглянули цілий ряд відео-роликів розрахованих на дитячу аудиторію, а також мультфільмів, присвячених темам енергозбереження та енергоефективності. З них діти дізналися про шляхи енергозаощадження у побуті та шкідливий вплив парникових газів на оточуюче середовище.

19-06-15-07-02

Завдяки інтерактивним іграм, які проводили волонтери, діти усвідомили важливість економного використання газу, води, електроенергії та тепла, а також зрозуміли, що кожен з них може допомогти батькам зекономити на оплаті комунальних послуг.

«Формувати культуру розумного енергоспоживання потрібно змалечку, інакше потім, у дорослому віці, змінювати звички в енергозаощадженні буде набагато важче», – висловив упевненість місцевий координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА.

Зазначимо, що цей розважально-пізнавальний захід для діток пройшов за сприяння Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».