Тобто, відтепер за старою знайомомю адресою www.opora.org.ua вже знаходиться новий проект. Натомість, стара версія сайту доступна за адресою http://old.opora.org.ua/.

Що змінилось? Передусім ми змінили концепт додання новин. На новому сайті ми не публікуватимемо повідомлень з інших джерел в основній колонці. Тут будудть виключно наші новини. Натомість для новин партнерів ми плануємо створити окрему категорію повідомлень.

Нжче новин розташований блок нашого мультимедіа. Тут наразі багато фотограафій і трохи відео+аудіо. З аудіо в нас взагалі проблеми виникли - чим заповнювати.  Адже окрім старих пісень революційної доби в плей-листі організації не так вже й багато актуальної музики. Вирішив на перші пори ставити аудіо-стенограми прес-конференцій та інших публічних заходів. Звісно, по можливості.

Під блоком медіа йде блок авторських статей. Тут будуть статті наших активістів та просто матеріали, які нам дуже сподобались з посиланням на джерела.

А ще ми творчо підійшли до розташування меню: воно просто посередині між двома колонками.

Друга колонка - це допоміжний блок. Тут блоги, петиції, партнери, теги + блок  вільним редагуванням HTML коду. Типу, ставитемо там все, що сподобається.

Наразі залишилось невирішеним питання з кодом лічильника, окремою сторінкою з переліком партнерів.