15 та 16 травня Громадянська мережа ОПОРА організувала та провела інформаційну зустріч з найменшими учасниками Європейського сімейного центру «Традиція» міста Рівне. 

Зустріч проводилась у два етапи: 15 травня – бесіда щодо енергозбереження з молоддю 7-12 років центру, а наступного дня – зустріч із дошкільнятами та їх батьками.

01 20150516 130709

Активісти ОПОРИ показали маленьким рівнянам мультфільм «Добре світло», який розповідає про необхідність заміни лампочок розжарювання на енергозберігаючі та, в загальному, пропагандує ефективне використання електроенергії. Також з дітьми грали у цікаві та пізнавальні ігри, розфарбовували розмальовки по темі енергозбереження та спілкувались про правила енергозбереження у побуті.

Кожному учаснику зустрічей представники ОПОРИ подарували дитячі листівки, буклети та книжечки, де просто й цікаво наведено основні правила енергозбереження.

Зазначимо, що це не перша зустріч активістів ОПОРИ із маленькими рівнянами у травні. Перед заходами у центрі «Традиція» – 13 травня – відбулася інформаційна зустріч із рівненськими харцерами віком 11-16 років.

Харцерство є скаутською організацією, яка сприяє всебічному, патріотичному вихованню та самовихованню української молоді на засадах християнської моралі. На сьогодні, харцерство–це потужний молодіжний рух,який веде активнуі різнобічну ідейно-виховну діяльність серед молоді.

1840348930 o

Активісти ОПОРИ представили харцерській молоді презентацію з питань енергоефективності та розповіли про заходи, необхідні для збереження навколишнього середовища і покращення стану екології. Харцерам також розповіли про важливість економії енергетичних ресурсів та  проілюстрували наслідки недбалого їх використання, серед яких є як екологічні, так і економічні проблеми.

Обидва заходи проводилися в рамках Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» та проходили за адресою: м. Рівне, вул. Соборна, 213.

 

 

Місцевий координатор житлово-комунальних програм

Громадянської мережі ОПОРА

Ірина Кантарія

тел: +380937656931