12 травня у херсонському дитячому садочку №16 відбулася інформаційна зустріч активістів Громадянської мережі ОПОРА з представниками батьківських комітетів дитсадка та маленькими вихованцями.  

Тема зустрічі – «Прості поради щодо енергозбереження у побуті» – цікавила передовсім батьків, але і дітки уважно слухали про те, як ощадливо використовувати ресурси. Цікаво, що вихованці дитсадка без підказок знали найпростіші правила економії: вимикати світло, коли виходиш із кімнати, вимикати воду, коли чистиш зуби та інші.

PllVGixWIfA

Окрім лекційної частини та відповідей на питання, представники ОПОРИ роздали присутнім інформаційні листівки від Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні»,  а також брошуру «10 порад як зберегти тепло у вашій оселі». Листівки, зокрема, містили поради з економії ресурсів у побуті та інформацію про причини зростання тарифів на комунальні послуги. 

Також велике зацікавлення у дорослої аудиторії заходу викликала інформація про основні принципи та правила діючої системи отримання житлових субсидій. 

 

Місцевий координатор житлово-комунальних програм

Громадянської мережі ОПОРА

Аелітта Олійник

тел: +380509314222