У вівторок, 3 лютого о 14:00 год, в рамках Проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні" у приміщені Міськвиконкому відбулась презентація: "Плану дій сталого енергетичного розвитку м. Дніпропетровськ". В підготовці цього плану брали участь експерти: департаменту промисловості, підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської Ради; Громадської мережі ОПОРА;  ТОВ "АЙТІКОН"; ПЕФ "ОПІМЕНЕРГО".

IMG 20150203 153039

План дій для сталого енергетичного розвитку є головним документом, який показує, яким чином сторони, що підписали угоду, виконуватимуть зобов‘язання до 2025 року. У цьому документі використовуються результати базового кадастру викидів для визначення найкращих сфер та можливостей застосування дій з метою досягнення запланованих показників щодо зменшення СО2 на місцевому рівні.

Місто Дніпропетровськ має наміри згідно з відповідним планом у 2025 році зменшити вуглецеві викиди в повітря на 26 %, в порівняні з 2012 роком.

Участь у заході взяли представники виконавчих органів та комунальних підприємств міської ради, фахівці районних у місті Дніпропетровську рад, представники постійних депутатських комісій та громадські організації.