19 листопада 2014 року на запрошення Молодіжного центру праці відбулась інформаційна зустріч з питань енергозбереження в рамках проекту “Муніципальна енергетична реформа”.

Знайомлячись з учасниками та запитуючи про їхні очікування  стало зрозуміло, що питання енергозбереження все більше цікавить громадян. Всі учасники висловили зацікавленість в зменшені споживання ресурсів,  та зменшенні сум у платіжоках на сплату комунальних послуг. 

На заході присутні ознайомились з інформацією щодо нових тарифів на теплопостачання, та  гарячу воду. З’ясували для себе, що це не популярний та необхідний крок з боку держави.  Обговорили способи збереження теплової енергії та гарячої води на прикладі квартири в багатоквартирному будинку. Розглянули можливості заощадження електроенергії та оцінили енергоспоживання домашніх електроприладів.   

Одним з питань, які були підняті в ході роботи було питання про ОСББ. Яка користь від створення ОСББ та чи є приклади успішного функціонування ОСББ? Питання  створення ОСББ є актуальним та потребує окремого розгляду, тому було прийняте рішення про проведення окремої зустрічі, яка буде стосуватись саме цього питання.