На запрошення керівника відділу “Виховної роботи та здорового способу життя” Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Д. Ушинського Злобіної Олени Олексійовни, була проведена інформаційна зустріч по темі “Енергозбереження” з викладачами навчальних закладів Чернігівської області в рамках проекту “Муніципальна енергетична реформа”.

Під час зустрічі учасники отримали інформацію, щодо нових тарифів на опалення, про можливості заощаджувати на опаленні.

Крім того разом з учасниками були розглягуті способи втримання тепла у приміщеннях. Для вчителів районних шкіл – це дуже важлива та своєчасна інформація, адже питання економії є важливим для маленьких шкіл бюджети яких є досить обмеженими. Піднімалися питання заощадження і інших енергоресурсів, таких як вода та електрична енергія. Використання енергозберігаючих ламп може дати суттєву економію для шкіл на протязі навчального року. 

 Кожен отримав інформаційні матеріали-нагадування. Розмістивши ці матеріали в школах вчителі будуть привертати увагу до цих стратегічних питань. Звичайно, що в один момент неможливо змінити свідомість людей, яка формувалась десятиріччями, та навіть якщо буде використана хоча б частка отриманої інформації - це буде корисно, як для школи, так і для самих  дітей. Адже звички які закладаються в дитячому віці мають вплив на все життя.