29 жовтня у складі ОВК № 114 замінено 5 членів. Також було замінено голову окружної комісії Олексія Підгорного.

Спостерігачам Громадянської мережі ОПОРА стало відомо, що 29 жовтня Центральна Виборча Комісія провела заміни у складі ОВК № 114. Розпорядженням ЦВК було замінено 5 членів і голову окружної виборчої комісії Олексія Підгорного. Тепер головою ОВК № 114 буде Сергій Ружицький. Цю інформацію спостерігачам підтвердив заступник голови ОВК № 114 Володимир Аннусов: «29 жовтня в складі нашої окружної комісії відбулись заміни. Зокрема від партії «Собор» поміняли голову ОВК. Тепер наш голова Сергій Ружицький, замість Олексія Підгорного. Також замінили і 5 членів ОВК від партії «УДАР», «Україна Майбутнього», Партії Зелених України, Зелена партія і фракції «УДАР». Заміни було проведенно за поданнями партій згідно постанови ЦВК,» - розповідає Володимир Аннусов.

Виборчий округ 114 місто включає Артемівський район, частину Кам’янобрідського району міста Луганська, частину Лутугинського району.

Станом на 10:30 ранку, 30 жовтня 2014 року згідно з даними ЦВК опрацьовано 100 % протоколів виборчих комісій округу. У одномандатному окрузі перемогу здобуває Гарбуз Юрій Григорійович (самовисування), у багатомандатному - Політична партія "Опозиційний блок".

 

 
 
Довідково: 
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.
Website: http://oporaua.org/                                                                                                                                                      
Facebook: https://www.facebook.com/cn.opora                                                                                                                      
Twitter: https://twitter.com/opora(@opora, #вибори14, #elect_ua)