На окрузі №132 з центром у місті Первомайськ Миколаївської області, зігдно з рішенням ЦВК, змінився керівний склад виборчої комісії.

Відповідну постанову Центральної виборчої комісії зачитав заступник голови окружної виборчої комісії Олександр Смірнов. Даний документ він, за його словами, отримав по факсу. 

Нагадаємо, що раніше голова комісії Віктор Зосімов, секретар Наталя Бондарчук, а потім і заступник голови заявили про складання повноважень.

Так, головою комісії було призначено Зінаїду Ложкар від партії УДАР, заступником Валерій Капралов від Партії регіонів, а секретарем - Світлана Козак від політичної  платформи "СОБОР".

Наразі комісія проводить інвентаризацію усіх протоколів, щоб визначити, які  з них вже внесені в електронну систему "Вибори". 

Станом на 19:14 в електронну систему внесено 93,47% протоколів по одномандатному округу та 97,82% - по багатомандатному. 

0 Mykolaiv OVk 132

 
За коментарями звертайтеся:
 
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України.
Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.