Кандидат у народні депутати у виборчому окрузі №119, екс-голова ЛОДА Ірина Сех активізувала свою роботу з виборцями. Тепер народний депутат відвідує публічні заходи, вітає виборців з Днем міста та розміщує агітацію у місцевій газеті.

За минулий тиждень Ірина Сех встигла побувати на вічі у Новому Милятині, Кудрявцях та інших селах Буського та Бродівського районів, організувати мистецьку програму зі співаками у Радехівському районі, а в неділю привітати бущан з Днем міста. В рамках святкування дня міста Бродів нагороджувала шахістів і брала участь у благодійному ярмарку. Зазначимо, що Центральна виборча комісія зареєструвала Ірину Сех кандидатом у народні депутати 26 вересня, проте на заходах її позиціонували не як кандидата, а народного депутата ВРУ.

У місцевій пресі можна знайти замовні матеріали про Ірину Сех та роботу її приймальні. Усі матеріали в районній газеті «Голос Відродження» не мають належного маркування, як цього вимагає ЗУ “Про рекламу”.Крім того, як стало відомо спостерігачам ОПОРИ, матеріали народного депутата розміщують в газеті за символічну плату (як інформування виборців про роботу нардепа), в той час як інші суб’єкти виборчого процесу повинні оплачувати високу вартість реклами.

Додаткова інформація:

Ірина Швець, прес-секретар кампанії спостереження у Львівській області – 063 628 68 40.

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.

Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 

Website: http://oporaua.org/                                                                                                                        

Facebook: https://www.facebook.com/cn.opora                                                                                     

Twitter: https://twitter.com/opora(@opora)