Уже традиційно перед виборами дні міста Черкаси підтримують жінки, які активно беруть участь у виборчій кампанії. Так, цього року свято для черкащан (18-21 вересня) влаштувала ймовірний кандидат у депутати до Верховної Ради Світлана Нетовкіна (громадянський рух «За процвітання Черкащини»). Кілька акцій для містян підготувала і Валентина Жуковська (голова Громадської ради Черкас, почесний президент ПАТ «Азот»).

Так, за підтримки Жуковської відбудеться сільськогосподарський ярмарок, дитячий благодійний концерт «Я люблю Черкаси», відкриття дитячого (вул. Чехова) та спортивного (вул. Петроваського) майданчиків.

Зауважимо, що 21 вересня відбудеться святкування днів міст Драбів та Чорнобай, також за підтримки Наталії Нетовкіної. У ці міста вони привезе заслужених артисток України Тетяну Піскарьову, Анжеліку Рудницьку та народного артиста України Анатолія Матвійчука. Окрім цього, працюватимуть батути та атракціони, відбуватимуться різноманітні конкурси.

1 IMG 7172

Нині Нетовкіна досить активно працює на окрузі № 195 (частина Соснівського району, Драбівський, Чигиринський, Чорнобаївський райони), проводячи різноманітні зустрічі та надаючи матеріальні  допомоги від своєї громадської організації «Громадянський рух Наталії Нетовкіної «За процвітання Черкащини». Цікаво те, що її організація зареєстрована нещодавно. Так, згідно реєстру громадських об’єднань, дата реєстрації - четверте липням цього року (04. 07. 2014). Наразі Наталія Нетовкіна кандидатом у депутати не зареєстрована.

3 213

2 2871

Нагадаємо, що у 2012 (1-2 червня) та 2013 рр. (31 травня – 2 червня) свято для черкащан відбувалося за підтримки Валентини Жуковської (балотувалася по округу № 194). У 2013 році на перевиборах відмовилася балотуватися, проте брала активну участь у міській виборчій кампанії у травні 2014 року. Чи балотуватиметься В. Жуковська на парламентські вибори, нині не відомо.

1 aaece

1 a7f23f

Подання документів до ЦВК для реєстрації кандидатів у депутати триватиме до 25 вересня включно.

 
Довідково:                                                                  
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.