За доброю традицією Громадянська мережа ОПОРА надає консультації абітурієнтам щодо механізмів захисту їхніх прав на рівний доступ до вищої освіти в Україні. Звернувшись за номером 044 222 57 27, вступники можуть отримати вичерпну інформацію про особливості конкурсного відбору цього року.  

Консультаційний телефон працюватиме кожного робочого дня з 9:00 до 18:00 та у суботу з 10:00 до 14:00.  Експерт надаватиме роз’яснення щодо процедури вступної кампанії на всіх її етапах, зокрема - подачі документів до приймальних комісій ВНЗ, зарахування на навчання за кошти державного бюджету та за кошти фізичних і юридичних осіб. Окрім цього, представники мережі ОПОРА приймають скарги від вступників, що стосуються вимагання хабарів за сприяння вступу до ВНЗ, незаконну відмову у прийомі заяв та документів тощо. У разі необхідності, юристи допоможуть оформити відповідні заяви.

hotLine 1

Про особливості перебігу вступної кампанії 2014 до українських ВИШів дізнайтеся у Ольги Стрелюк, координатора освітніх програм ОПОРИ, яка взяла участь у програмі "Власний погляд" на телеканалі "Рада" 15 липня: