Кандидат у Президенти Олег Ляшко провів у Львові свою прес-конференцію. Лідер Радикальної партії говорив про настрої в країні, способи реагування на «федарастів» та свої перші кроки на посаді Президента України.

«Зараз – смертельні часи для нашої незалежності. Ніяких перемовин з терористами бути не може. Бо якщо ми не зупинимо їх на сході, то вони дійдуть сюди», - заявив кандидат у Львові. На його думку, у східних областях діють професійні вбивці, які прийшли для того, щоб спровокувати громадянську війну.

Ляшко також вважає, що сьогоднішня влада вчиняє злочин через те, що панькається з терористами. Тому нардеп заявив про своє бажання очолити антитерористичну операцію на сході. «Основне питання, яке турбує людей на Донбасі – це чому влада про нас забула», - стверджує народний депутат, якого у Донецьку «зелені чоловічки» зустріли з плакатом «Ляшко go home».

«Я йду в Президенти, щоб захистити Україну», - заявив нардеп. Кандидат пообіцяв, що в разі обрання його Президентом, буде комплексно підходити до вирішення загальнодержавних проблем. Серед пріоритетів у програмі Ляшка – зниження податків, дерегуляція економіки, децентралізація бюджетних стосунків, зменшення складу ВРУ до 200 депутатів, скасування недоторканості та обмеження терміну перебування депутатів у парламенті до двох каденцій.

За словами Ляшка, його партія користується популярністю. «Кожного дня по 200-300 осіб вступають до рядів Радикальної партії на Львівщині», - поділився кандидат.

Під час прес-конференції Громадська організація «Рабів до раю не пускають» подарувала нардепу символічний щит. Ляшко пообіцяв «довбанути Симоненка чи Чечетова ним по голові, коли їхня рука підніметься».

lyasho lviv

Детальніше:

Ірина Швець, прес-секретар кампанії спостереження Громадянської мережі ОПОРА у Львівській області – 032 254 61 63.

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.