Нещодавно у Дніпропетровську, в театрі ім. Т. Г. Шевченка, кандидат у Президенти Юлія Тимошенко провела зустріч з партактивом. На зборах вона розповіла про свої подальші плани та дії.

Юлія Тмошенко розповіла землякам, на що у разі перемоги збирається звернути увагу та чого хоче досягнути. Передусім мова йшла про проекти нових законів, зокрема «Про приватне обвинувачення» та «Про опозицію».

Кандидат багато говорила про значні зміни, які вона планує в економіці. Зокрема, запропонувала безподаткову систему на експорт та розповіла про шляхи розвитку системи кредитування малого бізнесу та побудову процентної шкали. Тимошенко пообіцяла, що після виборів, незалежно від результатів, створить групу економістів-експертів з нестандартними підходами до економіки для побудови нової системи оподаткування. Говорячи про малий бізнес, розповіла про проблеми своєї сім'ї, яка займається підприємництвом.

Юлія Тимошенко запропонувала фінансувати з держбюджету партії та громадські організації, знизити прохідний бар'єр для партій у ВР та проводити один раз на п'ять років референдум про довіру до правлячої еліти або перевибори за результатами.

У заключному слові Тимошенко розповіла присутнім, що останні 10 років у її житті чергуються влада та тюрьма. Вона дорікнула народ у тому, що він не має права робити над собою такі експерименти, обираючи на пост Президента нові обличчя.

Після виступу кандидата, слово перейшло до представника профспілки підприємців. Член спілки дорікнув, що за час правління Тимошенко, соціальну сферу (зокрема, дитячі табори, бази відпочинку) почали відділяти від підприємств.

Photo-0252

 

Photo-0245