З довіреними особами у Кіровоградській області визначилися кандидати у Президенти Анатолій Гриценко, Михайло Добкін, Степан Куйбіда та Олег Тягнибок.

Публічні особи серед довірених цих кандидатів практично не зустрічаються.

Так, Анатолій Гриценко у 102, 103 та 104 окрузі призначив своїми довіреними особами тимчасово непрацюючих Андрія Глєбова, Олега Ходановича та Валентину Сагайдачну. У 100 окрузі (м. Кіровоград) представляти кандидата буде працівник страхової компанії Юрій Деркаченко, у 101 окрузі – підприємець Андрій Дьорко.

На кандидата у Президенти Михайла Добкіна у Кіровоградській області працюватимуть в основному члени Партії регіонів: Олександр Яровий, Валентин Слатніцький, Юлія Таляр, Володимир Литовченко  та Сергій Ананьев у 100, 101, 102, 103 та 104 округах відповідно.

Довіреними особами Василя Куйбіди стануть підприємець з Компаніївського району Іван Сорокун, вчитель з Новоукраїнки Віра Яшина, непрацюючі Євгенія Мизьова і Юлія Григорівна та пенсіонер Володимир Мотуз.

Кандидата у Президенти Олега Тягнибока у 100 окрузі представлятиме голова міської організації ВО «Свобода» Сергій Запорожан, у 101 та 102 округах  - безробітні партійці Дмитро Патик та Сергій Свид, а у 103 та 104 окрузі – Юрій Наталушко та Андрій Устенко.

Прес-служба Кіровоградського представництва Громадянської мережі ОПОРА
За коментарями звертайтесь:
Патруль Євгеній
 Координатор ОПОРИ у Кіровоградській області
+38 099 426 31 18

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.