«Громадянська позиція» помітно розпочала виборчу гру. Щонайменше агітаційна активність була помічена у місті Чернігів, а також районах області, повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

Районні та обласний штаб політичної партії «Громадянська позиція», від якої висунуто у кандидати в Президенти Анатолія Гриценка, сформовані вже більш як тиждень тому. Тому не дивує, що перші зрушення у напрямку передвиборчої агітації перепали на поточний тиждень.

Так, довготерміновими спостерігачами мережі ОПОРА були зафіксовані агітаційні намети у м. Мена (Чернігівська область), а також у м. Чернігів.

Chernigiv 23 

Ольга Різенко
прес-секретар
виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
в Чернігівській області
 
Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.