Виконуючий обов’язки міського голови міста Суми Олександр Лисенко днями розгорнув активну публічну діяльність. Зокрема, він ініціює цикл зустрічей з сумчанами поблизу їх будинків та бере участь у студентських заходах, частіше проводить особистий прийом громадян.

Зустрічі з громадянами Олександр Лисенко розпочав 14 квітня і запросив на першу з них жителів вулиць Герасима Кондратьєва та Лебединської. Традиційно мешканці озвучили чиновнику комунальні та загальноміські проблеми. Олександр Лисенко пообіцяв взяти під особистий контроль їх усунення. В.о. мера заявив, що збирається проводити такі зустрічі й надалі та обійти таким чином усе місто. Він також закликав жителів самим ініціювати зустрічі з ним, а також самоорганізовуватися навколо вирішення тих чи інших проблем.

Також Олександр Лисенко побував на заході, який дав старт виборам студентського мера. Під час зустрічі зі студентами він заявив: «Влада готова стати поруч зі студентським активом і вже розпочала формувати нову команду міських управлінців, залучаючи до процесу ухвалення важливих для міста рішень молодіжних лідерів».

Крім того, в.о. міського голови заявив, що збільшив частоту особистого прийому із двох разів на місяць, як того вимагає законодавство, до щодня з 16-ї до 19-ї години.

За коментарями звертайтесь:
Олександр Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90

 

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.