Намети з агітацією за кандидата на посаду Президента Анатолія Гриценка, висунутого партією «Громадянська позиція», з'явилися у Вінниці.

Їх встановлено, зокрема, на вінницькому майдані Небесної Сотні (колишня площа Театральна), на вулиці Грушевського поблизу Вінницького міського суду та біля центрального автовокзалу.

У жовтих наметах з написом «Анатолій Гриценко» та «Політична партія «Громадянська позиція» перехожим роздають агітаційну газету кандидата (всеукраїнська газета «Громадянська позиція», яка вийшла з заголовком «Справжній Президент»). Коли кандидат завітає до міста, щоб поспілкуватися з виборцями, наразі невідомо.

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.