Громадський і політичний діяч Тарас Стецьків заявив, що сьогоднішні виборчі рейтинги Петра Порошенка та Юлії Тимошенко не є стабільними та можуть зменшуватись. Про це він зазначив під час прес-конференції в Луцьку у неділю, 13 квітня. Метою приїзду Стецьківа була підтримка кандидатури Анатолія Гриценка на пост Президента України.

hrytsenko lutsk

За словами Стецьківа, усі виборчі рейтинги, які ми спостерігаємо, можуть різко помінятися. «Рейтинг Петра Олексійовича – це не його рейтинг. Ці показники утворились після того, як «розсипався» Кличко. Окрім того, мені здається, що у Петра Олексійовича зараз пік рейтингових позицій. Рейтинг Юлії Володимирівни Тимошенко заснований на антиолігархічній тематиці. Не впевнений, що це зараз найбільше хвилює виборця», - розповів Стецьків. На думку громадського діяча, в умовах військової загрози великі шанси на збільшення виборчого рейтингу мають ті кандидати, які на перше місце ставлять питання безпеки. Саме через це, великі шанси на успіх має кандидат у Президенти Анатолій Гриценко, для якого питання безпеки України є одним із пріоритетних.

Під час заходу приділили увагу місцевій команді Анатолія Гриценка. Так, обласний штаб кандидата очолив підприємець Олександр Кралюк, а Луцьким міським штабом керуватиме підприємець Сергій Чуріков. Довіреною особою Гриценка у Луцьку буде депутат Луцької міської ради, адвокат Андрій Осіпов.

Після прес-конференції Тарас Стецьків взяв участь у традиційному недільному віче у центрі Луцька, але його виступ не містив агітації.

 
Прес-служба Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області
 
За коментарями звертайтеся до: 
Михайло Шелеп
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області
067 416 50 86,  [email protected]

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.  

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.