Проект Громадянської мережі ОПОРА та Громадського телебачення "Перед вибором" покликаний повідомити про перебіг президентської кампанії та допомогти громадянам стати освіченими виборцями. У цьому випуску - позиції кандидатів щодо вступу України в НАТО та статус другої державної мови, а також як проголосувати не за місцем прописки.

Ведучі у рубриці "Портрет кандидата" знайомлять глядачів з біографією чотирьох кандидатів - О. Богомолець, Ю. Бойко, А. Гриненко та А. Гриценко. У рубриці "Є питання" дізнаємось позицію О. Царьова, М. Маломужа, О. Ляшка та А. Гриценка щодо вступу України в НАТО, статусу другої державної мови, кого кандидати бачать на посаді прем'єр-міністра за умови їхньої перемоги. Виборці також довідаються хто з кандидатів слухає реп та кого надихнув Ю. Гагарін на здійснення політичних подвигів.

Якщо Ви плануєте голосувати не за місцем прописки, то в рубриці "Виборча механіка" дізнаєтесь як це зробити за 15 хвилин.

Кожен з вас може дещо зробити, аби вибори відбулись чесно і прозоро. Координатор виборчих програм ОПОРИ Ольга Айвазовська радить, як це зробити.