У вівторок 6 жовтня 2015 р. об 11.30 в Дискусійному клубі «Експертна думка» (м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 6-а) відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА, присвячена моніторингу виборів депутатів обласних, районних, міських, сільських та селищних рад, міських, селищних, сільських голів.

Під час заходу представники ОПОРИ оприлюднять проміжні результати аналізу ситуації в Чернігівській області, дотримання виборчого законодавства та розкажуть про громадський моніторинг виборів ОПОРИ.

Спікер:

  • Євгеній Романенко, координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Чернігівській області.

Акредитація ЗМІ здійснюється на місці за редакційними посвідченнями.

Моніторинг парламенту | Веб-сайт|Фейсбук | Твіттер

(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства черезефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.