У п’ятницю, 24 жовтня 2014 р. об 11.00 в конференц-залі редакції газети «7 днів», що знаходиться за адресою: вул. Поштова, 2 (другий поверх) відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА «Рівненщина напередодні виборів: основні тенденції, порушення та можливі провокації в області».

Під час прес-конференції будуть підведені підсумки спостереження за перебігом виборчої кампанії на  Рівненщині та оприлюднено інформацію про нові випадки порушень виборчого законодавства.

Під час заходу присутні дізнаються про:

  • типові порушення, специфіку нинішніх виборчих перегонів в області,
  • готовність виборчих комісій до виборів в округах,
  • організацію роботи громадських спостерігачів ОПОРИ  в день голосування,
  • зміни в законодавстві, гарячу лінію ОПОРИ та мапу зафіксованих порушень.

На зустрічі також буде присутній представник Управління МВС України в Рівненській області.

Про результати моніторингової кампанії на Рівненщині напередодні виборів розповість координатор Громадянської мережі ОПОРА Анатолій Бондарчук.

Акредитація на місці проведення заходу.

 

За детальнішою інформацією звертайтесь до
Координатора спостереження за Позачерговими виборами народних депутатів України у Рівненській області
Анатолія Бондарчука
т. (096) 918-74-08
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з вересня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Організація співпрацює з понад 200 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться ще більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.