23 жовтня об 11:00 у приміщенні Бізнес-центру Інтерсіті (м. Чернівці, вул. Шевченка, 28) Чернівецьке представництво Громадянської мережі ОПОРА проведе прес-конференцію на тему: “ Чернівецька область на фініші виборчих перегонів”.

Під час прес-конференції представники Громадянської мережі ОПОРА, які працюють в виборчих округах області, розкажуть про:

- типові порушення кандидатів, специфіку нинішніх виборчих перегонів в округах,

- зміни в законодавстві, гарячу лінію та повідомлять про роботу ОПОРИ в день виборів,

- паралельний підрахунок голосів,

- Мапу порушень.

Також ОПОРІвці презентують мобільний додаток для смартфонів ВИБОРИ 2014, який безкоштовно можна буде встановити на телефоні з системою Андроїд та користуватись офлайн в зручний для всіх (і виборців, і кандидатів, і членів комісій) час.

Детальніше:
Надія (ВІРНА) Бабинська,
тел.: +380502104847, virna(at)opora.org.ua
 
Чернівецьке представництво Громадянської мережі ОПОРА відкрило гарячу лінію за номером 099 010 65 51. Важливу інформацію можна знайти на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА http://oporacv.orgта на сторінці в Facebook – https://www.facebook.com/oporaChernivtsi
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з вересня 2014 року, Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
Twitter:https://twitter.com/opora (@opora)