У Кіровограді у другому турі виборів міського голови Кіровська районна у місті Кіровограді виборча комісія вже п’ять годин очікує на уточнений протокол з дільниці №350867 (вул. маршала Конєва, 6/5, профтехучилище №4). Усі інші протоколи з виборчих дільниць дві районні в місті та одна селищна комісія м. Кіровограда вже прийняли.

foto 15.11.15 Kirov rezultati

Тим часом штаб кандидата А. Райковича (висування - Блок Петра Порошенка «Солідарність») подав позов в Кіровський районний суд міста Кіровограда  на рішення цієї ДВК про підрахунок голосів у  зв’язку з «чисельними порушеннями».

 Попередньо про перемогу кандидатів на виборах оголосили штаби обох кандидатів на міського голову.

Нагадаємо, що явка виборців у другому турі у Кіровограді склала 27,07%.

За коментарями звертайтеся:
Прес-служба Громадянської мережі ОПОРА
Патруль Євгеній- координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Кіровоградській обл.
+380994263118
 
(#вибори2015 #elect_ua #opora #опора)
 
Довідково:                                                                                                                             
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android